Lounge

Indretning af loungeområdet er blevet prioriteret væsentligt op gennem de senere år, i takt med tidens samarbejdsformer og udviklingen både i virksomhederne og på skole/uddannelsesområdet.

Loungeområderne er blevet til oaserne, hvor man ikke alene kan slappe af i sine pauser, men hvor man kan holde uformelle møder, lave gruppearbejde under behagelige former eller måske bare finde ro til fordybelse, når opgaven eller projektet kræver det.

Her kan være små arbejdspladser, måske med et højbord og et par høje stole, en krog med en uformel arbejdsplads med god akustik og behagelig belysning, eller et arrangement med lidt komfortabel og elegant soft-seating, til en tiltrængt pause eller til at danne ramme om den korte snak eller den mere private samtale.

Loungeområder kan naturligvis være både små og store, alt efter de rammer man har til rådighed. Hér er det vigtigt at Møbel-Gruppens indretningskonsulenter kan bidrage med de erfaringer og den viden der skal til så de, sammen med dig, kan indrette de loungeområder der opfylder jeres behov.

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner