Klasselokale

At indrette et klasselokale handler om at skabe et rum, der både er funktionelt og fremmende for læring. Det kan opnås ved at vælge møbler der både er komfortable og ergonomiske, såsom borde og stole der understøtter en god kropsholdning og giver rigelig plads til at tage noter og arbejde.
Belysning og akustik er også to vigtige parametre der skal tages i betragtning, da det i væsentlig grad påvirker læringsmiljøet.

Muligheden for at skabe forskellige opstillinger er vigtig, da det kan øge læringsmiljøet for eleverne og fremme de gode studievaner.

Der findes også flere måder at nytænke indretningen af klasselokalet på. Sofaer kan f.eks. skabe en mere fleksibel siddeordning, som kan tilskynde gruppearbejde og nedhængt belysning kan skabe et mere trygt og hyggeligt miljø.

Møbel-Gruppens erfarne indretningskonsulenter med speciale i skoleindretning står altid til rådighed med sparring og rådgivning.

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner