Faglokale

Faglokale indretning af sløjdlokale og håndarbejdslokaler kræver indretning, ventilation, sikkerhed og godkendelser. Det hjælper Møbel-gruppen A/S med

Faglokaler hos Møbel-Gruppen

Vi er certificeret som eliteleverandør til den offentlige sektor

Faglokaler stiller store krav til indretning, opbevaring, ventilation, belysning, sikkerhed og materialer. Hos Møbel-Gruppen tager vi højde for dette. Vi er specialister i at indrette faglokaler, der som helhed skaber et sikkert og effektivt miljø for praktisk læring og spændende undervisning.

Faglokale indrettes med fokus på at skabe læringsrum, der både er inspirerende og funktionelle, også til kreativ udfoldelse. Vi rådgiver fra start til slut. Ønsker man f.eks. et multi-anvendeligt lokale, kan man vælge møbler, der er lette at flytte rundt på for at skabe rammer for varierende læringsrum.

Faglokaler kan være lokalerne til Håndværk og Design, der både dækker over Håndarbejde og Sløjd, men også naturfagslokaler der skal være robuste og sikre til at udføre eksperimenter og spændende forsøg. Madkundskabslokalet skal skabe et sikkert og funktionelt miljø for tilberedning og produktion af mad. Ovne og apparater skal være i industriel kvalitet og arbejdsflader i rustfrit stål.

Har du en forespørgsel? Giv os et kald på telefon: +45 70 13 30 03 eller skriv til os på vores email: [email protected]

 

Faglokale indretning af kemilokale, fysiklokale eller biologilokale. Faglokaler til naturfag kræver indretning, ventilation, sikkerhed og godkendelser. Det hjælper Møbel-gruppen A/S med
Møbelgruppen Faglokale: mere end 60 års erfaring, kompetente i skoleindretning, professionel indretning af alle typer af faglokaler, vi arbejder også med den cirkulære økonomi

Book professionel indretningskonsulent til dine faglokaler

Vi har mange års erfaring med at indrette funktionelt inventar til i høj kvalitet og holdbarhed til stort set alle typer af faglokaler. Lad os give dig et spændende og kreativt bud på jeres faglokale, der opfylder jeres behov.

Book en konsulent

Vi hjælper dig med at sammensætte jeres faglokale, som både bliver visuelt inspirerende og med en rar og frisk atmosfære. De rette omgivelser og faciliteter er yderst vigtige for at elever/studerende og undervisere trives i deres daglige læringsmiljø.

Er der tale om stillesiddende læring, behov for skift mellem at sidde ned og stå op, skal rummet facilitere gruppearbejde, aktiv bevægelse fra en arbejdsstation til en anden? og lignende overvejelser er vigtige at tage med i betragtning.

Vores indretningskonsulenter har en bred viden og erfaring og ved, hvad der fungerer og ikke mindst, hvad der ikke fungerer. Når vi indretter faglokaler, tager vi højde for alt ned til den mindste detalje.

 

Møbel-Gruppens eliteleverandør-certificering

Møbel-Gruppen blev i 2018, 2019, 2020 og 2021 certificeret som eliteleverandør til den offentlige sektor af Mercell. Vi samarbejder med en bred række af undervisningsinstitutioner i Danmark, hvor vi skræddersyer indretningsløsninger til mange forskellige typer af faglokaler.

Du kan se vores certifikat fra 2021 her: Eliteleverandør Certifikat 2021.pdf

Indretning af naturfag faglokale, skoleindretning af kemilokale, biologilokale eller fysiklokale
Faglokale på Bakkeskolen. indretning af skoleindretning af alle typer af faglokaler til skoler
3D model af indretning af faglokale. Se muligheder for indretning af din skoles faglokaler før du siger ja. Fuld gennemsigtighed i processen Møbel-Gruppen er certificeret som eliteleverandør til den offentlige sektor. Vi indretter jeres faglokaler. Skoleindretning er en spidskompetence

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner