Reception

Receptionen, eller modtagelsen som den måske rettelig burde hedde, er et rigtigt vigtigt område i virksomheden eller institutionen. Det er hér du modtager kunderne, leverandørerne og medarbejderne første gang, hvor de danner sig det første og meget vigtige indtryk af hvem I er.

Det første indtryk printer sig fast i folks hukommelse, og netop derfor er receptionen, dens indretning og dens funktion så uendelig vigtig.

Repræsenterer receptionen den røde tråd gennem virksomheden? Er møbleringen tidssvarende og velholdt? Sidder receptionsmedarbejderen godt ved en gennemtænkt arbejdsplads? Er der et behageligt møbleret venteområde og måske et lille samtalehjørne og er der en god akustik i receptionen?

Der er mange parametre der skal tages hensyn til når receptionen skal indrettes, og hos Møbel-Gruppen A/S forstår vi vigtigheden af at jeres kunder, gæster, leverandører og ikke mindst medarbejdere føler sig godt tilpas, når de træder ind i jeres virksomhed/institution.

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner