Reception

Skranker og andre møbler til reception. Virksomhedens forreste møbel for mange.

Receptionen, eller modtagelsen som den måske rettelig burde hedde, er et rigtigt vigtigt område i virksomheden eller institutionen. Det er hér du modtager kunderne, leverandørerne og medarbejderne første gang, hvor de danner sig det første og meget vigtige indtryk af hvem I er. Derfor skal møbler i receptionen også være indbydende.

Det første indtryk printer sig nemlig fast i folks hukommelse, og netop derfor er receptionen, dens indretning og dens funktion så uendelig vigtig.

Repræsenterer receptionen den røde tråd gennem virksomheden? Er møbleringen tidssvarende og velholdt? Sidder receptionsmedarbejderen godt ved en gennemtænkt arbejdsplads? Er der et behageligt møbleret venteområde og måske et lille samtalehjørne og er der en god akustik i receptionen?

Der er mange parametre der skal tages hensyn til når receptionen skal indrettes, og hos Møbel-Gruppen A/S forstår vi vigtigheden af at jeres kunder, gæster, leverandører og ikke mindst medarbejdere føler sig godt tilpas, når de træder ind i jeres virksomhed/institution.

Møbler til reception. Her hvor dine alumner og kunder først møder din virksomhed
En komplet rund reception. Møbler til receptioner og velkomstområder kan se meget forskellige ud.
Let og enkelt disk som møbel til receptionen En mere traditionel udgave af et møbel til reception. Receptionsmøbler, receptionsdesk mm kan se meget forskellige ud. denne er mere firkantet og fast del af rummet.

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner