Kantine

Der er mange ting at tage hensyn til, når en kantine skal indrettes. Taler vi om en komplet kantineindretning med køkken, opbevaring og komplet møblering, eller taler vi om en funktionel kantinemøblering med borde, stole, plantemiljøer, belysning og akustikløsninger m.m.?

Der er mange aspekter der skal tages hensyn til. Ikke mindst hvilke ønsker man har til kantinens funktioner, som jo kan være mange, ud over lige at være stedet hvor frokosten eller middagen skal indtages.

Skal kantinen også kunne bruges som en møde- eller konferencefacilitet? Skal personalet eller de studerende kunne bruge kantinen som et sted til fordybelse eller til gruppearbejde imellem måltiderne, eller skal kantinen f.eks. hurtigt kunne omdannes til en sal ved et arrangement eller et foredrag? Kantinen kan let være en multianvendelig facilitet i enhver virksomhed eller på enhver skole/uddannelse.

Møbel-Gruppens indretningskonsulenter er dine erfarne sparringspartnere og rådgivere når de, sammen med dig, skal indrette kantinen uanset om det gælder virksomheden, skolen eller uddannelsen.

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner