Kontor

Kontorindretning

Kontorindretning erhverv & kontorindretning skole

Den rigtig gode kontorindretning handler mere om hensynet til medarbejderen end til det enkelte produkt eller det enkelte design.

Selvfølgeligt har vi hos Møbel-Gruppen A/S helt fod på de seneste trends inden for kontorindretning, men vi sætter altid medarbejderen i højsædet. Trivslen på arbejdspladsen er essentiel og netop derfor er der mange hensyn der skal tages til kontorindretningen.

Kontakt os

Ergonomi, belysning, akustik og farver er blot nogle af hovedpunkterne i kontorindretning, og de forskellige produkter der findes på markedet stiller store krav til vores indretningskonsulenter. De skal hele tiden være opdateret på de sidste nye trends og tendenser, samtidigt med at de skal tage hensyn til kundens specifikke ønsker, samt endda den enkelte bruger.

Kontorindretning 2
Kontorindretning 3

Ingen opgave for lille eller for stor! – for vores team af indretningskonsulenter

Hos Møbel-Gruppen A/S har vi mere end 60 års brancheerfaring og vores team af specialiserede indretningsarkitekter indretter dit kontor stilfuldt, funktionelt og som et inspirerende arbejdsrum skabt til både stationære og fleksible arbejdsdage. Ud fra din virksomheds eller skoles behov.

Er du interesseret i at en af vores konsulenter kontakter dig omkring indretning af dit kontor? Så udfyld vores kontaktformular her eller ring til os.

En velovervejet kontorindretning fremmer din virksomheds æstetiske brandidentitet og medvirker til en god kultur på jeres arbejdsplads. Funktionelle og ergonomiske kontormøbler har en væsentlig betydning for dine medarbejdernes trivsel, øget produktivitet og en positiv arbejdsplads. Derfor går vi både op i design og at valg af kontormøbler er gennemtænkt og nøje udvalgt. Vi tager også højde for anbefalinger og krav fra Arbejdstilsynet i forhold til indretning af kontorer. Et godt arbejdsmiljø hænger uløseligt sammen med sunde arbejdstillinger, og de rette justerbare kontorstole og hæve-sænkeborde i høj kvalitet.

Vi arbejder med cirkulær økonomi

Vores ledelse har i samarbejde med vores medarbejdere et konstant fokus på at tænke i cirkulær økonomi. Vi vil gerne være med til at skabe værdi for vores kunder i form af lækre kvalitetsmøbler, der har længst mulig holdbarhed, samtidig med at vi arbejder på at tage ansvar for de materialer, vi har med at gøre, med øje for miljøcertificeringer, genbrugsmaterialer og genanvendelse af udtjente møbler. Vi har sparring med vores leverandører om nedbringelse af CO2 og brug af genbrugte materialer til møbelproduktion.

F.eks. er vores NO2 Recycle stol fremstillet af genanvendt plastikaffald, og når den har udtjent sit formål vil dens materialer atter kunne genanvendes. Den er smart, ergonomisk og fås i syv skandinaviske farver, der alle er EU-Blomst mærket.

Du kan se nogle af de miljøcertifikater flere af vores produkter og leverandører har opnået her:

Miljøcertifikater

Du er også meget velkommen til at kontakte os, vi uddyber med glæde omkring vores udvalgte produkter og leverandører.

NO2 Recycle stol

BLIV INSPIRERET - se vores referencer her

Book et møde

Book et uforpligtende møde allerede i dag, med en af Møbel-Gruppens indretningskonsulenter, og få professionel rådgivning og sparring:

    WordPress Cookie-meddelelse fra Real Cookie Banner